светлана1213
Сообщения : 46 Сказали спасибо : 0 Дата регистрации : 2013-08-21 Возраст : 52
| Тема: Молитва перед иконой "Нерушимая стена Вт Сен 17, 2013 2:04 pm | |
| [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]Икону "Нерушимая стена" следует вешать напротив входной двери.Чтобы лик иконы видел входящего в дом.Икона оберегает от порчи,злых людей и неприятностей в доме.Икона защищает и охраняет дом. МОЛИТВА ПЕРЕД ИКОНОЙ "НЕРУШИМАЯ СТЕНА". -------------------------------------------------------------------------------- Царица моя Преблагая,Надежда моя,Богородица,Приятельница сирых и странных Предстательница,скорбящих радосте,обидимых Покровительница!Зриши мою беду,зриши мою скорбь.Помози мне,яко немощна,окорми меня,яко странна.Обиду мою веси,разреши ту,яко волиши;яко не имеем иной помощи,разве Тебя,ни иныя Предстательницы,ни благие Утешительницы,токмо тебя.О Богомати,яко да сохраниши меня и покроешь во веки веков.Аминь. -------------------------------------------------------------------------------- МОЛИТВА вторая: -------------------------------------------------------------------------------- О,Благодатная Владычице наша Богородица,Приснодево,приими от нас сие благодарственное хвалебное пение,и вознеси ко Творцу и Зиждителю нашему теплыя молитвы Твоя за нас недостойных,да простит Он,Милосердный нам вся грехи наша,помыслы лукавыя и нечистыя,дела скверныя.О,Госпоже Пресвятая,умилосердися и низпосли дар по коегожде потребе,болящих исцели,скорбящих утеши,заблудшия вразуми,охрани младенцы,воспитай и научи юныя,ободри и настави мужи и жены,поддержи,согрей старыя,буди нам зде,и в жизне вечней Стено Нерушимая,избави от всяких бед и напастей,и от вечного мучения,да всегда воспивающе Твою Материнскую любовь,возхваляя всем сердцем Сына Твоего ,со Отцем Его и Духом,во веки веков.Аминь. -------------------------------------------------------------------------------- МОЛИТВА третья: -------------------------------------------------------------------------------- И ты ,Владычица,не напрасно именуемая Нерушимой Стеной,будь для всех враждующих против нас,и замышляющих пакостное творити нам,воистину некой преградой и Нерушимой Стеной,ограждающей нас от всякого зла и тяжких обстояний.Аминь. -------------------------------------------------------------------------------- Тропарь,глас 4-й. К Богородице прилежно ныне притецем,грешнии и смиреннии,и припадем,в покаянии зовуще из глубины души:Владычице,помози,на ны милосердовавши,потщися,погибаем от множества прегрешений,не отврати Твоя рабы тщи,Тя бо и едину надежду имамы. Иной Тропарь глас 4-й. Яко нерушимую стену и всемощный покров стяжахом Тя,рабе Твои,Владычице Богородице.Мрак грехов отгоняющую.Темже вопием Ти,мир мирови даруй и душам нашим свет и спасения. | |
|
светлана1213
Сообщения : 46 Сказали спасибо : 0 Дата регистрации : 2013-08-21 Возраст : 52
| Тема: Re: Молитва перед иконой "Нерушимая стена Вт Сен 17, 2013 2:04 pm | |
| | |
|